Weronika Madejska przyjeżdża do Zmokłej Kury ze swoją nową książką i warsztatami!
Zbliżają się warsztaty z najpyszniejszych słodkich smakołyków bez glutenu, mleka, jajek i cukru dla dorosłych. Na zajęciach pod okiem eksperta uczestnicy przygotują: warstwowe ciastka milionera z roślinnym karmelem, delikatne bezy bez jajek, sprężyste naleśniki z musem jabłkowym, aksamitną panna cottę z malinowym sosem, rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym oraz orzechowym, słynne chocholate chip cookies, ciasto marchewkowe z kremem i tartę czekoladową z granatem na orzechowym spodzie.
Weronika Madejska: utalentowana adeptka sztuki kulinarnej, autorka książek „Bez glutenu. Bez wyrzeczeń.”, „Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” oraz bloga Natchniona.pl z wegetariańskimi przepisami, dla osób z celiaklią lub nietolerancją glutenu. Żyje według diety, której naucza.
Premiera książki „Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem” odbyła się 13 lutego https://www.youtube.com/
Termin: 25 lutego, godz. 11.00
Czas trwania zajęć: około 4 godzin
Koszt: 150 zł/os
Zapisy na warsztaty
Więcej informacji: 502 090 507