23 kwietnia zapraszamy wszystkie dzieci na specjalne zajęcia kulinarne z kuchnia francuskiej. Organizatorem wydarzenia jest Akademia Kulinarna Zmokłej Kury.
Na zajęciach z kuchni francuskiej zgodnie z klasycznymi paryskimi przepisami dziećmi przygotują lekkie kanapkowe przekąski: śniadaniowe mafiny, kanapki na słodko i słono oraz francuskie tosty inaczej. Spesjalite de la mezą!
Zajęcia poprowadzi Joanna Stanulewicz, pasjonatka wyrobów cukierniczych z bloga Pieczenie na zlecenie, założycielka portalu Kobiecy Białystok.
Miejsce: Akademia Kulinarna Zmokłej Kury, ul. Stroma 1a, Białystok
Zapisy mailowo: akademia@zmoklakura.pl
Informacja telefonicznie: 502 090 507
Koszt: 35 zł/os.
Warunkiem rezerwacji miejsca jest wpłacona zaliczka na miejscu w Zmokłej Kurze lub przelewem.
Informacja telefonicznie: 502 090 507