Powiadają że kobieta zmienną jest. Niestety zmienność ta nie zawsze od nas zależy. Od wieków wiadomo, że nami kobietami żądzą… hormony. Cudowny nastrój i przypływ energii podczas owulacji, koszmarny humor, wahania nastoju i wylane morze łez bez wyraźnego powodu przed okresem. Znacie to? Zapewne tak. A czy wiecie że dolegliwości związane z menstruacją można skutecznie zminimalizować odpowiednią dietą i pokarmami?
A odpowiednio przygotowanymi potrawami można poprawić płodność i odżywić krew po jej intensywnej utracie podczas miesiączki?
Tego jakie to pokarmy i jak z nich przygotować smaczne potrawy, oraz wiele innych ciekawostek związanych z cyklem kobiety i dietą dla kobiet wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej dowiecie się na wyjątkowym warsztacie kulinarnym połączonym z krótkim wykładem „Być kobietą, czyli jak się odżywiać w poszczególnych etapach cyklu wg dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”.
Data: 12.03.2016 r.
Miejsce: 7/1 Studio Kulinarne, Kilińskiego 7/1, 15-089 Białystok
Wstęp: 120 zł
Zapisy: ekoquchnia@gmail.com